De uitgeverij van De schrijversbende

BoekenBusiness | redactie en coaching (non-fictie)

logo-fbBoekenBusiness helpt ondernemers en zakelijke professionals bij het schrijven, uitgeven en promoten van hun boek. Hoe? Met drie 1-daagse masterclasses en een compleet jaarprogramma.

Ben je een expert in jouw vakgebied of wil je het worden? Schrijf een boek! Zo geef je jezelf en je business een enorme boost. Met de coaching van BoekenBusiness ben je verzekerd van professionele begeleiding en een dito eindresultaat: een boek dat een prachtig visitekaartje is voor je bedrijf.

Waarmee kunnen wij je helpen? Met drie 1-daagse masterclasses: Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek. Daarnaast bieden we een compleet jaarprogramma, Niet dromen, maar doen!, waarin we je van A tot Z begeleiden. Dankzij onze unieke uitgeefgarantie is je boek binnen een jaar op de markt.

Op BoekenBusiness.com vind je een schat aan tips en adviezen die je alvast op weg helpen. Laat er je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks, gratis nieuwe tips in je mailbox.

dit zoeken wij
Enthousiaste professionals die zichzelf en hun boek serieus nemen.

hiervoor zijn wij beschikbaar
Training en coaching bij het schrijven, uitgeven en promoten van een boek. Begeleiding van A tot Z tijdens het jaarprogramma ‘Niet dromen, maar doen!’

over ons
BoekenBusiness is een initiatief van Suzanna van der Laan en Jan en Janneke Sinot. Samen hebben we tientallen jaren ervaring in ieder aspect van het boekenvak. Van schrijven en uitgeven tot verkopen en promoten. Van gedrukt boek tot e-book, van offline tot online. Dankzij dit bijzondere samenwerkingsverband kunnen we schrijvers écht verder helpen en optimaal adviseren. Meer weten over ons? Of benieuwd hoe we eruitzien? Klik dan even door naar www.boekenbusiness.com.

contact
Janneke Sinot
Tel. 06 – 20 86 58 94
E-mail: janneke@boekenbusiness.com

Suzanna van der Laan
Tel. 06 – 29 39 18 79
E-mail: suzanna@boekenbusiness.com

Jan Sinot
Tel. 06 – 28 79 75 33
E-mail: jan@boekenbusiness.com

ps
Vergeet niet je e-mailadres achter te laten op BoekenBusiness.com. Je vindt dan elke week gratis nieuwe tips in je mailbox over schrijven, uitgeven en promoten. Doe er je voordeel mee!

Share Button