De uitgeverij van De schrijversbende

Dieuwke van Wijk | corrector

Dieuwke van Wijk - TaalbakenDe taalkundige puntjes op de i? Het Taalbaken helpt je graag met de laatste correctieslag.

Boekcorrectie
Je hebt een fantastisch boek geschreven, dat inhoudelijk staat als een huis, maar je twijfelt nog over bepaalde zinsconstructies, woordkeuze of hoofdlettergebruik. Je wilt zeker weten dat er geen woorden of letters ontbreken of juist te veel staan, dat al die dubbele spaties eruit zijn en dat je interpunctie correct is. Ik kan je daarmee helpen, snel en zorgvuldig.

hiervoor ben ik beschikbaar
De eindcorrectie van je boek is bij mij in goede, professionele handen. Ik let daarbij op spelling, stijl en grammatica. Indien van toepassing komen daar zaken als een consistente opmaak bij.

over mij
Na vijf jaar in loondienst notulen van (voornamelijk) gemeenteraadsvergaderingen te hebben gecorrigeerd voor Notuleerservice Nederland heb ik in 2010 de sprong in het zelfstandige diepe gewaagd en ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Taalbaken. Sindsdien heb ik verschillende interessante en afwisselende opdrachten onder handen gehad: (kinder)boeken voor verschillende uitgeverijen, thuisstudies voor de LOI, artikelen voor het magazine Leven, het jaarverslag van Muziekschool Amsterdam en meer. Mijn liefde voor mooie boeken kan ik steeds meer inzetten voor onder andere Luitingh-Sijthoff, De Graveinse Abeel en De Vier Windstreken. Eerder heb ik ook meer educatief getinte jeugdboeken van Zwijsen op mijn bordje gehad.

website
www.taalbaken.nl

contact
Meer weten? Bel me op 06-40527801 of stuur me een e-mail.
Daarnaast ben ik te vinden op LinkedIn en Twitter.

ps
Laten we samen eens een paar mooie boeken op de wereld zetten!

Share Button