De uitgeverij van De schrijversbende

Eveline Broekhuizen | redacteur

Het is af! Je hebt een manuscript geschreven. Nu gaat het werk pas echt beginnen. Want een manuscript is nog geen boek.

Eveline BroekhuizenVoordat een manuscript een boek is, moet er een hoop gebeuren. Het is altijd goed om iemand met een professionele, frisse blik naar je tekst te laten kijken. Ik sta schrijvers graag bij tijdens de geboorte van hun boek: van redigerende adviezen en ondersteuning bij het vinden van een uitgever, tot en met de correctie van het laatste puntje op de i.

hiervoor ben ik beschikbaar
Je kunt mij inhuren voor de beoordeling, redactie, correctie en begeleiding van je manuscript (fictie en non-fictie).

over mij
Ik heb Nederlandse taal en cultuur gestudeerd en de master Redacteur/editor gevolgd. Vervolgens heb ik als eindredacteur van drie tijdschriften gewerkt en ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest als uitgeefassistent bij Uitgeverij Wereldbibliotheek. Per 1 augustus 2013 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Elibro Tekst & Redactie.
Ik heb veel ervaring opgedaan in het (her)schrijven en corrigeren van teksten, het beoordelen van manuscripten en de redactie van online media.

contact
Zie voor meer informatie: www.elibrotekstenredactie.com.
Je kunt me bereiken via: info.elibro@gmail.com.
En wil je me volgen? Dan kan dat via Facebook, Twitter, LinkedIn en mijn Blog.

Share Button