De uitgeverij van De schrijversbende

Gemma Pauwels | illustrator en vormgever

Gemma Pauwels - pasfotoIk ben illustrator en vormgever. Ik illustreer onder andere voor het dagblad Trouw, online magazines als Hardhoofd.com en deoptimist.net. Daarnaast maak ik graag geboortekaartjes en gebruik ik veel handgeschreven typografie. Mijn stijl is afwisselend van (magisch) realistisch tot cartoonesk/klare lijn.

hiervoor ben ik beschikbaar
Kaften om te typograferen/illustreren. (Kinder)boeken om illustraties bij te maken. Ook voor de opmaak van boeken kun je bij mij terecht. Ik ben zeer behendig met alle Adobe programma’s.

over mij
Ik ben 31 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb verschillende studies gedaan, van grafische vormgeving tot Master Beeldende kunst. Mijn creatieve behoeftes kan ik goed kwijt in de illustraties. Op mijn website krijg je een goed beeld van wat ik zoal doe:  illustraties.gemma.nu

contact
gemmapauwels@gmail.com
illustraties.gemma.nu

ps
Ik ben enthousiast en ijverig. Ik wil altijd nieuwe dingen proberen en beter worden en je kunt me alles voorleggen.

Share Button