De uitgeverij van De schrijversbende

Janneke Sinot | ghostwriter en redacteur (non-fictie)

Foto JannekeIk help non-fictieschrijvers bij het realiseren van hun boek. Als ghostwriter, redacteur, coach en corrector.

Ghostwriting
Plannen voor een boek maar zelf niet de tijd of discipline om het te schrijven? Dan is een ghostwriter de oplossing. Bij SINOT – tekst & pr spelen we graag voor ‘spookje’. Ik kruip in jouw huid en samen werken we aan een prettig leesbaar boek. Daarvoor combineren we jouw kennis en ervaring met mijn vlotte pen. De uiteindelijke publicatie verschijnt onder je eigen naam en is dan ook een prachtig visitekaartje.

Hoeveel hulp je nodig hebt bij het schrijven, hangt af van je ervaring, de hoeveelheid tijd die je hebt en eventueel beschikbaar materiaal. Graag zoeken we naar een manier van werken die bij jouw doelen past. Voor de een zijn dat wekelijkse sessies onder het mom: ‘Jij praat, ik schrijf’. De ander trekt zich liever een week terug in een hutje op de hei. Weer een ander levert zijn hersenspinsels op papier aan en laat mij er iets moois van maken.

Redactie & correctie
Elk boek – ongeacht de manier van uitgeven – vraagt om een professionele redactie. Voor tientallen uitgeverijen redigeerde ik in totaal ruim honderd boeken. Niet de minsten onderwierpen hun teksten aan mijn kritisch oog: van topkoks als de Boxy’s, politici als Mark Eyskens en Dries van Agt tot paus Benedictus XVI. Is jouw manuscript klaar? Laat mij er met een professionele blik naar kijken. Zo weet je zeker dat je boek foutloos is, dat alle puntjes op de i staan en dat de tekst prettig leesbaar is.

Coaching
Zie (het profiel van) BoekenBusiness.com.

hiervoor ben ik beschikbaar
Ghostwriting, redactie, correctie, coaching

over mij
Opleiding: Algemene Taalwetenschap (Universiteit Utrecht), Vakcursus Boekhandel, Vakcursus Uitgeverij. Auteur van: IQ te koop! , 20 x wellness in Nederland, Genieten met je baby en een serie Garfield-cadeauboekjes. Van 1999 tot 2003 was ik werkzaam bij Uitgeverij Lannoo, waar ik het verkoopkantoor Nederland mee opzette. Ik beoordeelde er manuscripten en was er als pr-manager verantwoordelijk voor de publiciteit. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in ghostwriting. Al heel wat directeuren, ondernemers en andere mensen met visie besteedden het schrijven van hun boek aan mij uit.

contact
SINOT – tekst & pr, Janneke Sinot, tel. 040-2222198, gsm 06-20865894, e-mail: Janneke.Sinot@xs4all.nl

ps
Kijk ook eens op (het profiel van) BoekenBusiness.com.

Share Button