De uitgeverij van De schrijversbende

Natascha van der Stelt | tekst- en webredacteur

Ik verricht uiteenlopende redactiewerkzaamheden. Daarnaast verzamel, schrijf en bewerk ik webnieuws. Mijn specialiteiten zijn het boekenvak en thrillers.

CW_NataschavanderStelt_0206hiervoor ben ik beschikbaar
tekst-en webredactie (fictie en non-fictie)

over mij
Ik verricht redactiewerkzaamheden (fictie en non-fictie) voor auteurs.  De afgelopen jaren onder andere voor Marieke Frankema (Dochter van de Zilv’ren maan, Offer in de mist), Vincent van Dijk (Amsterdam slaapt), Nizaar Makdoembaks (Hoogste babysterfte van Nederland, De aprilmoorden en Falend beleid), Svea Ersson (Zonder Lisa) en Els Ruiters (Geraakt).
Vanaf 2003 ben ik freelance webredacteur voor Ambo Anthos uitgevers. Ik ben redacteur bij het online Cultureel Woordenboek sinds 2008.  Vanaf januari 2011 ben ik recensent voor het tijdschrift BOEK.
Verder schrijf ik recensies voor mijn blog Nataschaleestdoor. blogspot.com, Crimezone, Ezzulia, Vrouwenthrillers en Watleesjij.nu. Daarbij lees ik naast thrillers, ook chicklit, YA en (vertaalde) literatuur.

contact
website: www.vanderstelt-webredactie.nl
email: infoATvanderstelt-webredactie.nl
twitter: @Nataschaleest

Share Button